Özel günlerde giyilebilecek zarif ve şık bir elbise modeli arayan bayanların gözdesi abiyeler, 2016 yılında da oldukça şık modelleri ile ön plana çıkıyor. Daha çok özel günler için tasarlanan abiyeler, farklı modelleri ile aynı zamanda gün içerisinde farklı etkinlik ve buluşmalarınızda da tercih sebebi olmaktadır. Bu nedenle çoğu zaman özel davet elbisesi, özel gün elbisesi ve parti elbisesi olarak bilinir.

Şık ve zerafetin bir göstergesi olarak, kadınları en şık bir şekilde yansıtan abiyeler için farklı tasarımlar için 2016 abiye modelleri mutlaka görmelisiniz. Abiye modeller hemen her yaştan genç ve olgun bayanlar için farklı tasarımlar ile ön plana çıkarılmaktadır.

2016 Şık Trend Abiye Modelleri

2016-abiye-modelleri2016 Yılının şık ve trend olan abiye modellerini hiç şüphesiz ki yine renkli modeller oluşturmaktadır. Özel gecelerde, daha çok tek renk ve sade olarak belirttiğimiz modeller tercih edilse de, gün içerisinde, gün boyunca ya da yine bir özel gece için açık renk tonlarının ağırlıkta olduğu şık tasarım ve renklere sahip 2016 abiye modelleri de tercih edebilirsiniz.

Bu tercihler arasında kadınlar bedenleri için en uygununu tercih etmeleri gerekiyor. Bunun için abiye beden ölçüleri, ilk satın alma aşamasında, müşterilerin en çok dikkat etmesi gereken ölçüler olmaktadır.

2016 Abiye Çeşitleri

Mağazalarda bulabileceğiniz pek çok farklı abiye çeşitleri mevcut. Kuyruklu abiye modelleri, yırtmaçlı abiye modelleri, kısa abiye modelleri, bunların başlıcalarıdır. Zevk ve tercihinize en uygun bir 2016 şık abiye modeli tercih ederken, farklı tasarımları görmenizi ve keşfetmenizi öneriyoruz. Bunun için sektörde adını duyurmuş markalar ve moda tasarımcıların geliştirdiği modelleri tercih etmelisiniz.

Abiyeler özel günlerde tercih edilebilecek, kadınların zarif ve asil duruşunu en iyi bir şekilde yansıtan elbise modelleri olmaktadır.