2016 Tesettür modelleri arasında en çok tesettürlü abiye modelleri beğenilmektedir. Tesettür giyim dünyasının önde gelen markaları da bu yönde pek çok farklı modeli, 2016 sezonu için de geliştirmiştir. 2016 tesettür modelleri arasında pek çok tesettür modelini görebileceğiniz gibi, abiyeli tesettür modelleri ve farklı, yeni tesettür modelleri ile kadınları oldukça şık gösterecek tasarımlara sahiptir.

Hem özel günler hem de gündelik olarak tercih edilebilecek tesettür modelleri ile tarzınızı ve şıklığınızı yansıtmanız mümkün. Renk renk modellerin yanı sıra, daha sade ve zarif bir duruşu temsil eden tek renkliliğin ön plana çıkarıldığı uzun etekli ve abiyeli tesettür modelleri, hemen her kadının şıklık beklentisini karşılayacak modelleri sunuyor.

2016 Tesettür Giysi Modelleri

2016 yılı açısından tesettür modellerini ayrıca ele almak gerekir. Çünkü bu yıl sezona özel olarak geliştirilen modeller kadınların geçmiş yıllardaki beklentileri ve yine yeni modern bir anlayış ile tasarlanmış, uygun fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Türkiye’nin önde gelen tesettür markalarının yeni tasarımlara imza attığı 2016 yılında, 2016 tesettür modası oldukça popüler olacak gibi görünüyor. Bu yüzden sizlere de, henüz sezon yaklaşırken uygun fiyatlı alışverişlerden yararlanmanızı öneriyoruz.

Dikkat çeken bir diğer tesettür modeli olarak ise; desenli tesettür elbise modelleri olmaktadır. Farklı desenler, eski ve modern bir anlayış içerisinde işlendiğinde, sonuç olarak ortaya son derece şık yeni modeller çıkmaktadır. Bu açıdan, 2016 tesettür modelleri son derece şık tasarımlara ve yeni desenlere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Tesettür abiye ve uzun elbise modelleri aynı zamanda bir topuklu ayakkabı, bir çanta ile çok daha şık görünmenizi sağlayabilmektedir. Bu açıdan, kimi zaman bu modellerin yeni bir moda anlayışına yön verdiğini de söyleyebiliriz. Ülkemizde bu moda anlayışını yansıtan ve geliştiren pek çok başarılı tesettür giyim ve tekstil markası bulunuyor.

Bir önceki yazımız olan Tesettürdeki Eşarbın Önemi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.